Sungurlar 5. Bölüm izle Tek Parça full izle 22-11-2014 #Sungurlar


Sungurlar 5. Bölüm Tek Part takılmadan izle Ekranların Sevilen Dizisi Sungurlar Yine izleyenlerin ağzını açık bırakacağı bölümüyle 15-11-2014 Yine Zamanın Durmasını Arzulatacak hayranlarına. Dizinin yayınlanmasının hemen ardından sitemizden diziyi reklamsız bir şekilde donmadan takılmadan izleyebilirsiniz.

Sungurlar 5. Bölüm 720P donmadan izle,Sungurlar 5. Bölüm full canlı izle,Sungurlar 5. Bölüm Tek Part takılmadan izle Sungurlar 5. Bölüm full canlı izle , Sungurlar Son Bölüm canlı izle,Sungurlar 5. Bölüm izle

Samanyolu TV yani STV ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin en çok izlediği diziler arasında girmeyi başarmış Şefkat Tepe dizisinin ardından aynı oyuncu kadrosu Sungurlar Dizisi adıyla yeni bir dizide buluşuyor. Dizinin ilk bölüm fragmanında dizi hakkında henüz net bir bilgi verilmese de Samanyolu TV izleyicileri dizinin konusunu adından da tahmin edebilir. Yine Şefkat Tepe tarzında askerli bir dizi olacağını tahmin ediyoruz. Özel bir timin yaşadığı hayat, olaylar, aşk ve dramın konu alınacağı Sungurlar dizisi çok yakında STV ekranlarında olacak. Şefkat Tepe'nin finalinin ardından hayranları merakla aynı ekipten yeni bir dizi bekliyordu. Sungurlar dizisinin açıklanması Şefkat Tepe hayranlarını bir hayli sevindirmiş durumda demek doğru olacaktır.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.