Bugünün Saraylısı 35. Bölüm Tek Parça izle 4 Ekim 2014



Bugünün Saraylısı 35. BolumBugünün Saraylısı 35. Bölüm Full izle,Bugünün Saraylısı 35. Bölüm Full izle,Bugünün Saraylısı 35. Bölüm Full seyret,Bugünün Saraylısı son bölüm izle,Bugünün Saraylısı 35. Bölüm izle

Bugünün Saraylısı 35.Bölüm özeti: İnşaattaki kazanın zanlısı durumunda olan ve umudunu Atıf’ın vereceği ifadeye bağlayan Feride, Atıf’ın kalbinin durmasıyla ne yapacağını şaşırır ve çareyi kaçmakta bulur. Atıf gerçekten de ölmüş müdür? Öyleyse Feride suçlamalardan nasıl kurtulacaktır?

 Hastanedeki gelişmelerden haberdar olmayan Katipoğlu Ailesi, yalıya yerleşen sürpriz misafirin şokundadır. Üftade yıllar sonra ortaya çıkan gizemli halaya şüpheyle yaklaşırken, Ayşen sığınacağı yeni bir liman bulmanın sevincindedir. 

Düğünde terk edilmeyi bir türlü hazmedemeyen Savaş ise, maçın tek kaybedeni olmamak için Ayşen’e gerçekleri anlatmanın eşiğine gelmiştir. Entrika tasarlama konusunda hayli mahir olan Türkan, zaten karışık olan ortamı biraz daha karıştırmakta gecikmez. Türkan'ın oyunu Savaş ve Ata’yı bir kez daha karşı karşıya getirirken, belki de yolun sonuna gelinmiştir. Artık hesaplaşma vaktidir.

ATV'de yayınlanan, Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Serhat Teoman ve Nazan Kesal'ın oynadığı 'Bugünün Saraylısı' adlı dizi, sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.Dizinin kadrosuna yeni yayın döneminde ünlü oyuncu Hatice Aslan da katılıyor.Aslan, Cansu Tosun'un canlandırdığı 'Ayşen' karakterinin Almanya'dan gelen halası 'Türkan'ı oynuyor. Rol aldığı 'Lale Devri'nden sonra kısa bir süre dinlenen Hatice Aslan, 'Bugünün Saraylısı' için imajını da değiştirdi. Oyuncu, bu karakter için saçlarını kısacık kestirdi.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.