Deniz Yıldızı 1068. Bölüm Tek Parça Full izle 22 Eylül 2014



Deniz Yıldızı 1068. BolumDeniz Yıldızı 1068. Bölüm Tek Parça izle,Deniz Yıldızı 1068. Bölüm Tek Parça izle,Deniz Yıldızı 1068. Bölüm Tek Parça seyret,Deniz Yıldızı son bölüm izle,Deniz Yıldızı 1068. Bölüm izle

Deniz Yıldızı 1068. Bölüm Özeti 19 Eylül Cuma :Yusuf, Nehir’den derhal gecekonduyu terk etmesi ister. Nehir ise bir yandan gitmeye hazırlanır, diğer yandan kendini acındırır. Acaba gecekondudakiler Nehir’e kanıp, gitmesine engel mi olacaktır?
19 Eylül Deniz Yıldızı 1068. Bölüm Fragmanı Ev sahibi, Melih ve Banu’dan derhal evi boşaltmasını ister. İkili çaresizdir. Bu sıkıntılar Banu’nun, Yıldız’ın iş teklifini kabul etmesine mi neden olacaktır?
Nehir, Ayşe’ye Yusuf’la sözlü olduğu söylemiş, Ayşe ise perişan olmuştur. Ayşe, Yusuf’la yüzleşmeye karar verir. Acaba Yusuf, kendisini terk etmemesi için, Ayşe’yi ikna edebilecek midir?
Gizem hastaneden çıkmış ve eve dönmüştür. Gizem, bütün acılarını dindiren, onu böylesi mutlu eden ve öz bebeği zannettiği İpek’e gittikçe bağlanmaktadır. Şimdi ne olacaktır?

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.