Gülleri Savaşı 13. Bölüm Tek Parça izle 4 Ekim 2014



Gülleri Savaşı 13. BolumGülleri Savaşı 13. Bölüm Tek Parça HD izle,Gülleri Savaşı 13. Bölüm Tek Parça HD izle,Gülleri Savaşı 13. Bölüm Tek Parça HD seyret,Gülleri Savaşı son bölüm izle,Gülleri Savaşı 13. Bölüm izle

Güllerin savaşı 13.Bölüm özeti:

Gülfem Ömer'in kendisinden uzaklaştığını farkındadır ve Ömer'de tüm duygularını ilk kez bir başkasına duyurur. Ancak sırrını verdiği kişinin hiçte güvenilmez biri olduğunu bilmemektedir. Gülru'nun Ömer'e olan duygularını öğrenen kötü niyetli olan evin baş hizmetçisi tarafından Gülfem'e duyurulur. 

Güllerin Savaşı 13. bölümde Gülru sürpriz bir şekilde Mert'le evlenmeye karar veriyor. Ancak Güllerin Savaşı yeni bölümde yaşanacak beklenmedik gelişmeler her şeyi bir anda alt üst ediyor.
Gülfem'in Gulru'ya olan öfkesi her geçen gün büyürken Gülru'da bu durum karşısında sessiz kalmayacaktır. Mert'in ne olduğunu şaşırmış hareketleri Gülfem kadar Gülru'yuda şaşırtır. Gülru yaşadığı o geceyi büyük bir sözle kapatırken Gülfem ve Ömer içinde kaderlerinin değişeceiği bir gecedir. 

Öte yandan Ömer ilk kez Mert'in tahdik edici davranışlarına dayanamaz ve Mert'e karşılık verir. Yonca Taner'le evlenebilmek için hamileliğini kullanacak ve evlenmeyi başarabilecek mi? Ömer ve Gülru arasında yeni bir aşk mı başlıyor?

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.