Kalp Hırsızı 6.Bölüm izle

Kalp Hırsızı 5. Bölüm Tek Parça Full izle 28 Eylül 2014Kalp Hırsızı 6.Bölüm izle,Kalp Hırsızı 6.Bölüm fragmanı izle,Kalp Hırsızı 6.Bölüm tek parça izle ,Kalp hırsızı 6.Bölüm Full izle,Kalp Hırsızı izle,Kalp Hırsızı Son Bölüm izle.

Kalp Hırsızı 6.Bölüm özeti:Kalp Hırsızı'ın da Bu Bölümde Çok Oyun Dolu Sahnelerin Olduğu gözüküyor Tekin Oğlunun Gönlünü Hoş Etmek istediğini Söyleyip Defneyi Çok Güzel Bir Süprizle Karşılaması Adeta Defne de Çok Değişik Duyguların Yaşandı belli. Acaba Gerçek'ten Defne Tekine Karşı Hissettikleri Deişecekmidir Merak konusu olacağı Gözüküyor.

Savaş Tekinin Defne için Yaptığı Bu hamleyi Görünce Kıskanclık Krilerine Girdiği Apacık ordata Acaba Defneyi Davet ettiği akşam yemeğinde Neler Olacak merak Konusu olacağı Gözüküyor..

Görülüşe Bakılırsa Filiz de Tekine Karşı Boş Deil Anlaşılan Filiz'de Tekin in Defne ye hazırladığı süprizi duyunca Kıskanclık Krizlerine girdi.Bunu nasıl Bir Şekilde Takin e Belli Etmeye çalışan Filiz Tekin in Kız kardeşi olan Zeynebi Bahana ederek öfkesini Anlatmaya Çalışan Filiz Acaba Tekini Elde edebilecekmidir Merak konusu olacağı gözüküyor...

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.