Kiraz Mevsimi 13. Bölüm Tek Parça izle 4 Ekim 2014



Kiraz Mevsimi 13. BolumKiraz Mevsimi 13. Bölüm Full Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 13. Bölüm Full Tek Parça izle,Kiraz Mevsimi 13. Bölüm Full Tek Parça seyret,Kiraz Mevsimi son bölüm izle,Kiraz Mevsimi 13. Bölüm izle

Ayaz, artık çizim yapamadığını söyleyen Öykü'ye yardımcı olmak için öncülük yapar. Ayaz'ın evinde yemek yerlerken birden dışarı çıkarlar ve ikili açıkhavada, yıldızların alrında hem sohbet eder hem de Öykü Ayaz'a verdiği sözü tutar ve o artık gelmeyen ilhamının yeniden canlanmasını sağlar.
Kiraz Mevsimi'nin son bölümünde, Mete babasıyla dertleşir. Adeta bir psikoloğa gelmiş gibi problemlerini anlatır. Babasıyla hayatında ilk defa bir arkadaşıyla konuşur gibi konuşmaktadır. Küçüklüğünnden beri biraz ketum olan Mete sonunda içini babasına döker. Sorunun hayatına giren kadınları annesiyle kıyaslaması olduğunu ve bunun üstesinden geleceğini söyler. Babası da oğluna destek olmaya kararlıdır.
Aydilge'nin "Hayat Gel Şaşırt Beni" şarkısı ile birlikte ekrana gelen sahnelerin sonunda, Ayaz daha fazla dayanamaz ve uyur. Öykü ise birbirinden güzel çizimler yapmıştır. Öykü, uykuya dalan Ayaz'a küçük bir şaka yapar ve üzerine battaniye örter. alnına büyük harflerle ÖYKÜ yazan Ayaz hiç aynaya bakmadan ofise o halde gider. Mete'nin şakalarına maruz kalan Ayaz şakayla karışık epey sinirlenir.
Bu arada Mete ve Şeyma barışırlar. Mete Şeyma'ya kötü şeylerin bittiğini ve artık hiç ayrılmayacaklarını söyler.

Labels: ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.