Şefkat tepe 160. Bölüm Tek Parça izle 04 ekim



Şefkat tepe 160. BolumŞefkat tepe 160. Bölüm Full Hd izle,Şefkat tepe 160. Bölüm Full Hd izle,Şefkat tepe 160. Bölüm Full Hd seyret,Şefkat tepe son bölüm izle,Şefkat tepe 160. Bölüm izle

Şefkat Tepe, ilk bölümü 6 Kasım 2010 tarihinde yayınlanan aksiyon, askeri, dram ve suç dizisi. Başrollerini Serdar Mert rolünde Mert Kılıç ve Naza rolünde Dilara Büyükbayraktar paylaşmaktadır.

Dizi 3. Sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı Yüzbaşı Serdar Mert ve askerlerinin terör örgütü ile mücadelesini anlatmaktaydı. 75.Bölümde başrollerden Leyla Aslıhan Güner ölerek diziden ayrıldığı için 3.sezonda Sungurlar adında Tim kurulunca hikaye tim üzerinden devam etmiştir.

Sungurlar Timi cinayetle suçlanıyor: Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 117. bölümünde; Konsolos, Şahin’in örgüt içindeki konumunu sorgularken Naza’ya da onu takip etmesini söyler.

Tim, dağıtılıyor: Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 116. bölümünde; Büyük bir oyuna getirilen Sungurlar ifşa olur ve haklarındaki soruşturma neticelenene dek tim dağıtılır. Üniforma ve silahları.

Büyük Kaos Planı: Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 114. bölümünde; Ardı ardına patlayan bombalarla ülke kaosa sürüklenmek istenir. Bombacıları suçüstü yakalayan Sungurlar timi.

Naza, artık Şahin'le çalışıyor: Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 113. bölümünde; KİT'in başına geçmek isteyen Şahin, yaptığı entrikalarla kendisine rakip olabilecek herkesi öldürtür; Sungurlar ise yaptı.

Aslı, Şahin'in Peşine Düşüyor: Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 112. bölümünde;   Sungurlar ile Şahin ve Dila arasında amansız bir kovalamaca başlar. Diğer yandan Şahin'in karısı Havin.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.