Reaksiyon 5. Bölüm izle 20 Ekim 2014


Reaksiyon 5. BolumReaksiyon 5. Bölüm Donmadan izle 20-10-2014,Reaksiyon 5. Bölüm Takılmadan izle,Reaksiyon 5. Bölüm Tek Parça seyret,Reaksiyon son bolum izle,Reaksiyon 5. Bölüm Tek Parça HD izle,Reaksiyon 5. Bölüm Hemen izle,Reaksiyon 5. Bölüm Full Tek Parça izle,Reaksiyon 5. Bölüm internetten izle,Reaksiyon 5. Bölüm izle

Reaksiyon 5.Bölüm Özeti:Reaksiyon 5.bölümünde neler oluyor. Reaksiyon 4.Bölüm izle Star tv Reaksiyon fragman yeni bölüm 20 ekim 2014 pazartesi yine aynı saatte 20:30 da sizlerle. 
Reaksiyon dizisinin konusunu ve bu haftaki bölüm özetini ele almadan önce dizide Uçak kasasının düşürülmesiyle birlikte Oğuz'un askerlerinin şehit olmasıyla birlikte Oğuz'un bu durumu kimin yaptığını öğrenmek için intikamı için herşeyi yapıyor. 
Reaksiyon 5.bölüm ile 20 Ekim Pazartesi günü saat 20:30'da Star Tv ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.
Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır… 
Oğuz’un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz’un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar’ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan, Gürkan’ın yardımıyla Serdar’a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar’ı izbe bir mekanda sorgular.
Reaksiyon etkileyici flashback geçişleri ve gerçekçi işkence sahneleri ile yine, yeni bir gündem yaratmaya hazırlanıyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.