Gönül İşleri 7. Bölüm izle Tek Parça Hd izle 23-11-2014 #Gönülİşleri


Gönül İşleri 7. Bölüm Tek Parça online izle Her Geçen Gün Hayranları Dahada Artan Dizi Gönül İşleri Yeni Bölümüyle Fenomen dizimiz 15-11-2014 Sevenlerine Merhaba diyecek. Bazen diziyle Aynı anda Canlı olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Gönül İşleri 7. Bölüm 720P takılmadan izle,Gönül İşleri 7. Bölüm 720P online izle,Gönül İşleri 7. Bölüm Tek Parça online izle Gönül İşleri 7. Bölüm Hd internetten izle , Gönül İşleri Son Bölüm online izle,Gönül İşleri 7. Bölüm izle

Yönetmenliğini Türkan Derya’nın üstlendiği ‘Gönül İşleri’nin senaryosunu ise Necati Şahin yazıyor. ‘Üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesi’ Annelerinin aniden gidişiyle kendileriyle ve babalarıyla birlikte bir başlarına kalan üç kız kardeşin hayatla ve aşkla iç içe hikayesini anlatan ‘Gönül İşleri’nde Bennu Yıldırımlar, üç kız kardeşin en büyüğünü canlandırıyor. Düğün organizasyonu yapan bir şirkette çalışan büyük abla Servet, Selma Ergeç’in canlandırdığı aşktan yana şansı hiç gülmeyen Saadet ve evin en küçüğü, en deli dolusu, en hayalperesti Sinem Kobal’ın canlandırdığı Sevda ve babalarının ‘her şeyi ters’ hikayesinde, her kadın kendi arayışlarını bulacak… Dizide Timuçin Esen, Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Servet karakterinin eşi Yılmaz rolünde izleyici karşısına çıkacak. Fırat Çelik ise Selma Ergeç’in canlandırdığı Saadet’in evlenmek üzere olduğu Asrın rolünde yer alacak.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.