Ötesiz İnsanlar 39. Bölüm izle 27 Ekim 2014


Ötesiz İnsanlar 10.Bölüm Full Hd izle 23 OcakÖtesiz insanlar 39. Bölüm Tek Parça HD izle 27-10-2014,Ötesiz insanlar 39. Bölüm Donmadan izle,Ötesiz insanlar 39. Bölüm Youtube seyret, son bolum izle,Ötesiz insanlar 39. Bölüm Hemen izle, 39.Ötesiz insanlar Bölüm Full Hd izle,Ötesiz insanlar 39. Bölüm Donmadan izle, 39. Bölüm Takılmadan izle,Ötesiz insanlar 39. Bölüm izle


Ötesiz insanlar 39.Bölüm Özeti:Ötesiz İnsanlar 39. bölüm fragmanı yayınlandı izleyin. Ötesiz İnsanlar 39. bölüm fragmanı 20 Ekim Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak. Ötesiz İnsanlar 39. bölüm fragmanı yayınlandığı an sitemizde yerini alacaktır. 20 Ekim'de yeni bölümü yayınlanacak olan Ötesiz İnsanlar dizisi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ötesiz İnsanlar 39.Bölümü olan yeni bölümü ile 20 Ekim Pazartesi günü hayranlarının karşısına çıkacak. Fox TV televizyonlarında yayınlanacak olan Ötesiz İnsanlar 39.Bölüm fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz.

Deniz ve Elif sahile giderler ve deniz kıyısında bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Bu yürüyüş ikili arasındaki soğukluğun geride kaldığını gösteriyordu. İkili arasındaki aşkın zirve yapacağı anlarda birbirlerine sevgilerini anlattılar.
Bataklığa atılan Elif’i kurtarmaya gelen Deniz ve Rana Hanım, büyük bir sürprizle karşılaşır. Deniz bataklığa girip Elif’i aramak ister. Bu esnada maskeli adamlar tarafından bir saldırı düzenlenir. Çatışmaya giren Deniz vurulur, Rana Hanım da kaçırılır. Deniz yaralı halde Elif’i ve Rana’yı bulmak için adamların peşinden gider. Maskeli adamlar ile Deniz arasında büyük bir kovalamaca başlar.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.