Kiraz Mevsimi 20. Bölüm izle Tek Parça Full HD izle 22-11-2014 #KirazMevsimi


Kiraz Mevsimi 20. Bölüm Hd canlı izle Ekranların Sevilen Dizisi Kiraz Mevsimi Yeni Bölümüyle 15-11-2014 Fanlarını Heyecanlandırmaya Devam edecek. Dizinin yayınlanmasının hemen ardından sitemizden diziyi reklamsız bir şekilde donmadan takılmadan izleyebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi 20. Bölüm 720P donmadan izle,Kiraz Mevsimi 20. Bölüm full hemen izle,Kiraz Mevsimi 20. Bölüm Hd canlı izle Kiraz Mevsimi 20. Bölüm Full HD ücretsiz izle , Kiraz Mevsimi Son Bölüm hemen izle,Kiraz Mevsimi 20. Bölüm izle

En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak olan Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu'nun ağabeyi Mete'ye aşıktır. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar.

Öykü, komik ve bir o kadar da güzel tesadüfler sonucu Mete'nin ortağı ve yakın arkadaşı Ayaz ile karşılaşır. Ayaz, çapkın kendine aşırı güvenen ukala bir tiptir. Aynı zamanda Öykü'nün kendine örnek aldığı, büyük hayranı olduğu modacı Önem Dinçer'in de oğludur. Ama Öykü'nün bundan haberi yoktur.
Tatlı bir tesadüfle tanışan, birbirinden tamamen zıt karakterlere sahip olan Ayaz ve Öykü'yü, kader, her fırsatta bir araya getirecek ve zamanla aralarında hem romantik hem de komik bir ilişkinin başlamasına sebep olacaktır.
Ayaz ve Öykü arasında bir oyun olarak başlayan herşey, zamanla gerçeğe dönüşebilecek midir?

Yoksa Öykü her türlü imkansızlığa rağmen hayallerinin aşkı olan Mete'ye kavuşabilecek midir?
 


Labels: , ,



Leave A Comment:

Powered by Blogger.